update | Politie zoekt daders anti-homogeweld

31-10-2017 | De politie heeft maandag in het opsporingsprogramma 'Bureau Brabant' een oproep gedaan aan getuigen om zich te melden. De zaak gaat om een 45-jarige Tilburger die in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 augustus 2017 ernstig werd mishandeld. Het gebeurde omstreeks 04.30 uur op het Stadhuisplein nabij de Heuvelstraat na het stappen. Het slachtoffer werd door een groep van vier jongens achtervolgd en uitgescholden voor homo. Hij kwam ten val en werd daarna door het viertal in elkaar geslagen en in het gezicht geschopt. Het slachtoffer liep botbreuken, zware kneuzingen en schaafwonden op. Hij vertelt in de uitzending over de impact en het blijvend letsel dat hij eraan overgehouden heeft. "Ik dacht dat ik verloren was," zei het slachtoffer maandag anoniem in Bureau Brabant. "Het had me niet verbaasd als dit helemaal fout was afgelopen."

De daders zijn tijdens de achtervolging en na de mishandeling op camerabeelden te zien (video). De politie is op zoek naar mensen die hen (her)kennen, maar roepen ook een specifieke getuige op zich te melden: een jongen met bruin krullend haar. Hij hielp het slachtoffer te ontkomen aan zijn belagers. Tippen kan via de opsporingstiplijn via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Update 02-11 | De politie kreeg n.a.v. bovenstaande oproep acht tips binnen waarbij ook namen werden genoemd. Maar woensdagmiddag hebben zich bij de politie vier verdachten gemeld. Het gaat om een 19-jarige man uit Oisterwijk en drie mannen van 20 jaar uit Haaren. Het viertal zit vast.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Tuig | 31-10-2017

Vier tegen één... in het donker... zonder aanleiding... Wow... échte kerels... NOT. Eerder écht tuig.
Hoop dat de daders gevat worden en een bij een helempittige rechter moeten voorkomen om zich voor hun laffe wandaden verantwoorden moeten.


emilius | 31-10-2017

hoop dat ze de daders te pakken. en dan moeten ze die daders voor jaren lang opsluiten achter tralies. en die ene agressieve en gestoorde jongen sowieso opsluiten in een gesloten inrichting. zo een gek kan je niet los laten. maar ze zullen in nederland wel weer met een lichte straf weg komen.


Gaston | 01-11-2017

Rijd 5 km te hard of jat een Mars bij de Kruitvat en de politie weet je in 5 minuten te vinden. Maar naar vier apen die een weerloze homo het licht uit de ogen schoppen zijn ze nog steeds aan het zoeken.
De politie is je beste vriend, behalve als je een flikker bent.


Ben Wessels | 01-11-2017

dat gastjes in die lichte trui is overduidelijk zelf een nicht als een katedraal want hij zit constant te plukken aan dat vriendje dat hem na hun laffe daad thuis ongetwijfeld in zijn harige reet heeft doorgeneukt


@Joop | 02-11-2017

Er zijn natuurlijk ook nog een hoop agenten die nog aan het uitbuiken zijn van de feestjes van de ondernemingsraad


Reageer

Naam:
Reactie:

Gay op TV

17:35 | Neighbours

18:20 | SpangaS

18:30 | The Ellen Degeneres Show

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

21:00 | Eastenders

23:35 | The Graham Norton Show

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Lellebel de Musical. | klik hier

Recent uit de kast!

| Sophie Vercruyssen (bobsleeer)

| Hurley Haywood (coureur)

| B. Van Spilbeeck (journalist)

| Matt Evers (schaatser)

| Ariela Barer (actrice)

| Mike Parrow (worstelaar)

GayNieuws Quiz 2017

Wat weet jij nog van al het belangrijke, homogerelateerde nieuws uit binnen- en buitenland dat je hier kon lezen? Klik hier en doe de GayNieuws Kennisquiz 2017

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over de behanndeling van HLBTI's in Egypte.

GayVideo | Perfecte dag homostel

| klik hier voor een grotere versie van deze video

GaySite.nl Onderzoek

Zou je willen dat je besneden was?

Ik ben besneden en zou onbesneden willen zijn

Ik ben onbesneden en zou besneden willen zijn

Ik ben onbesneden en tevreden

Ik ben besneden en tevreden

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven