Tweede seizoen voor Will & Grace

04-08-2017 | Donderdag 28 september begint in Amerika, na een afwezigheid van 11 jaar, het achtste seizoen van de populaire komedie Will & Grace. En de verwachtingen zijn groot. Zo groot zelfs dat zender NBC nu al heeft besloten een tweede (of negende) seizoen te bestellen van de serie. Eerder werd al bekend dat de afgesproken 12 afleveringen voor seizoen acht werden uitgebreid tot 16. En men heeft dus zoveel vertrouwen in het succes van de serie dat, zelfs voor de eerste nieuwe uitzending, is besloten tot nog een extra seizoen.

Debra Messing, die Grace speelt, laat in een interview weten dat in de serie ook stil zal worden gestaan bij de dood van Debbie Reynolds. De vorig jaar overleden actrice speelde in de originele serie de rol van Grace' moeder Bobbi.

Will & Grace was van 1998 tot 2006 te zien op NBC en heeft veel betekend voor de acceptatie van homoseksualiteit in de VS. De acteurs kwamen vorig jaar eenmalig bij elkaar voor een tien minuten durende 'aflevering' waarin ze kijkers opriepen te gaan stemmen tijdens de Amerikaanse verkiezingen. En dat eenmalig samenzijn heeft dus geleid tot een nieuwe reeks afleveringen. Of de nieuwe serie ook op een Nederlandse zender te zien zal zijn is nog niet bekend.

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos getiteld 'Ze hebben onze Pride vermoord'. | klik hier

Gay op TV

08:05 | Will & Grace

17:35 | Neighbours

18:55 | SpangaS

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Will & Grace

20:30 | Eastenders

21:00 | Holby City

22:55 | Nashville

23:59 | Grey's Anatomy

Recent uit de kast!

| Dan Amboyer (acteur)

| Gordon Thomson (acteur)

| Brandon Flynn (acteur)

| Colin Jackson (presentator)

| Haaz Sleiman (acteur)

| Lil Peep (rapper)

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over HLBTI's en godsdienst?

GayVideo | Ouders uit de kast

| klik hier voor een grotere versie van deze video

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven