Engelse Matt is Mister Gay Europe 2017

06-08-2017 | De Engelse Matt Rood is afgelopen weekend in het Zweedse Stockholm Mister Gay Europe 2017 geworden. De 37-jarige Mr Gay van Groot-Brittannië werd tijdens de Gay Pride in Stockholm in vijf rondes aan de tand gevoeld. In elke ronde wist hij goed te scoren volgens de jury en in de online publieksverkiezing eindigde hij als vierde. De juryvoorzitter ziet in Matt een zeer "toegewijde en geëngageerde homo-activist die het komende jaar veel voor de internationale LGBT-gemeenschap kan betekenen".

Matt Rood (foto) is een professionele hondentrainer en zijn grote liefdes zijn zijn twee eigen honden, Lulu en Hugo. Maar als Mister Gay Europe 2017 gaat hij zich het komende jaar inzetten voor de acceptatie van adoptie door homoparen. "Ook homoparen kunnen prima een kind grootbrengen. Om adoptie door homostellen onder de aandacht te brengen hoop ik dat het taboe wat hier op rust te verkleinen," aldus de zeer gelukkig winnaar. Tweede in Stockholm werd de 24-jarige Stephen Lehane uit Ierland. Als derde mocht de Schot Steven Whyte het podium beklimmen. In totaal deden tien mannen mee aan de verkiezing. Nederland was niet vertegenwoordigd.

Deel dit artikel:  

Reageer

Naam:
Reactie:

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos getiteld 'Ze hebben onze Pride vermoord'. | klik hier

Gay op TV

08:05 | Will & Grace

17:35 | Neighbours

18:55 | SpangaS

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

20:30 | Will & Grace

20:30 | Eastenders

21:00 | Holby City

22:55 | Nashville

23:59 | Grey's Anatomy

Recent uit de kast!

| Dan Amboyer (acteur)

| Gordon Thomson (acteur)

| Brandon Flynn (acteur)

| Colin Jackson (presentator)

| Haaz Sleiman (acteur)

| Lil Peep (rapper)

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over HLBTI's en godsdienst?

GayVideo | Ouders uit de kast

| klik hier voor een grotere versie van deze video

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven