GayFun | Beroving én blowjob

17-08-2017 | De politie van de Chinese stad Guangxi Liuzhou heeft afgelopen maandag, zeer vroeg in de ochtend, een zeer opvallende arrestatie gedaan. Na het stappen was een man aangeschoten in slaap gevallen op een bankje. Niet veel later werd het slachtoffer bestolen door 'Lee', en niet alleen dat, uit videobeelden van een bewakingscamera blijkt dat hij tevens werd bevredigd door de man. Het slachtoffer deed aangifte waarna de opzienbarende beelden werden opgevraagd.

Op de video is te zien dat het slachtoffer, na een avondje stappen, even ging liggen op een bankje en in slaap valt. Niet veel later komt Lee in beeld en begint hem te betasten. Voordat de dief zijn portemonnee en mobiel steelt geeft hij hem eerst een handjob en later een blowjob. Het hele incident zou bijna vijf minuten in beslag hebben genomen. Na de aangifte van het slachtoffer kon de dief worden opgespoord middels de niets verhullende camerabeelden. Hij was nog altijd in het bezit van de portemonnee met ruim 550 euro aan Chinese contanten, enkele creditcards en de Iphone van het slachtoffer. Lee is opgepakt en zit vast op het plaatselijke politiebureau. Het slachtoffer laat weten niets gemerkt te hebben van de handtastelijke dief.

Tags: China, GayFun, seks
Deel dit artikel:  

Reacties:

don123 | 17-08-2017

Waar was die stad ook al weer....


Joop | 17-08-2017

Lijkt allemaal wel wat in scene gezet. Camera loopt ook nog even mee als meneer de agent de verdachte een kamertje in leidt.
Wat klopt er nog meer niet aan dit verhaal? 550 euro??? Wat moet een chinees met euro's. In het filmpje ander geld te zien. Geen blowjob te zien in het filmpje. En het plaatselijke politiebureau...jongens, dit lijkt wel een verhaal uit de kameleon!


Wessel | 18-08-2017

"The answer, my friend, is blowing in the wind".


Baliekluiver | 18-08-2017

Die 550 ¥en zijn helemaal niet gestolen - dat is daar gewoon het standaardtarief voor een blowjob.


Kontol Oelek | 21-08-2017

Een tandestoker afkluiven. Gatver. Je moet er maat trek in hebben. Een fatsoenlijke pik krijg je elders. Zijn immers genoeg grootgepikte sextoeristen in Azië.


Reageer

Naam:
Reactie:

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Lellebel de Musical. | klik hier

Gay op TV

17:35 | Neighbours

18:55 | SpangaS

20:00 | Goede Tijden Slechte Tijden

20:10 | Thuis

21:00 | Eastenders

23:35 | The Graham Norton Show

23:59 | Grey's Anatomy

Recent uit de kast!

| Rutina Wesley (actrice)

| Kevin Spacey (acteur)

| Dan Amboyer (acteur)

| Gordon Thomson (acteur)

| Brandon Flynn (acteur)

| Colin Jackson (presentator)

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over de behanndeling van HLBTI's in Egypte.

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven