American Airlines klaar voor Pride-seizoen

04-06-2017 | De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij American Airlines (AA) heeft afgelopen week laten weten de komende maand extra aandacht te schenken aan haar LHBT-werknemers. AA staat bekend als een zeer homovriendelijke luchtvaartmaatschappij en wil in de maand juni, de maand waarin er enkele tientallen Gay Prides in de VS worden gehouden, aandacht vragen voor de positie van LHBT-klanten en -personeelsleden.

AA ondersteunt een groot aantal homo-organisatie in de Verenigde Staten, maar ook acht Gay Prides, waaronder die van Dalles, New York en San Francisco, krijgen een financiële ondersteuning van AA. "American Airlines geeft al meer dan twintig jaar steun aan een eerlijke behandeling van onze LHBT-klanten en -personeelsleden. We omarmen diversiteit en creëren een omgeving van wederzijds respect," aldus een woordvoerder van de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld dit weekend.

American Airlines heeft al jaren een zogenoemd 'Rainbow Team', een marketingteam dat zich speciaal focust op de reiswensen van de homoseksuele consument. In 2005 was AA de eerste luchtvaartmaatschappij die een website opende speciaal voor de homoseksuele vakantieganger. Op deze manier hoopt 's werelds grootste luchtvaartmaatschappij de LHBT-reiziger aan zich te binden. American Airlines heeft al meer dan 15 jaar de hoogst mogelijk waardering op de lijst van Human Rights Campaign als het gaat om de homovriendelijkheid van het bedrijf.

Deel dit artikel:  

Reacties:

Frank H. | 04-06-2017

Ach, ze hebben onze portemonnees weer eens geroken...


Peter | 04-06-2017

De portemonnee zal ongetwijfeld ook een rol spelen in de commerciele wereld. Maar grote bedrijven als American Airlines die al meer dan 10 jaar die boodschap uitspreken dragen wel bij tot een algemene acceptatie. Ik kies ervoor het positief te bekijken.


Vlaggetje | 05-06-2017

Laten we wel even eerlijk zijn: waar precies staat een lullig regenboogje op het venster van een zaak? Afgezien dat het een foeilelijk design is, is míjn ervaring dat heteros de roze Euro ons afhandig maken door zo een ding op hun ruit te plakken. En alle trutten die toch oh zo onder de indruk zijn van dat lelijk ding, geven daar hun geld uit. De eigenaar/esse van zo een zaak lacht zich dood. Die krijgen immers véél geld door een sticker van een halve Euro te kopen en zichtbaar op te plakken. Da's wel veel goedkoper en sneller dan jarenlang je klantenkring bij te houden en te verzorgen en dure marketing.
Tja, de heteros zijn ook niet dom en weten precies welke sukkelige truucjes nichten voor valken.


@Vlaggetje | 05-06-2017

Valken?


Reageer

Naam:
Reactie:

Gay op TV

21:00 | Holby City

De Roze Polder

Lees nu de nieuwe column van Jos over Lellebel de Musical. | klik hier

Recent uit de kast!

| Sophie Vercruyssen (bobsleeer)

| Hurley Haywood (coureur)

| B. Van Spilbeeck (journalist)

| Matt Evers (schaatser)

| Ariela Barer (actrice)

| Mike Parrow (worstelaar)

GayNieuws Quiz 2017

Wat weet jij nog van al het belangrijke, homogerelateerde nieuws uit binnen- en buitenland dat je hier kon lezen? Klik hier en doe de GayNieuws Kennisquiz 2017

Woorden en Daden

De nieuwe column door Dennis de Jong. Lees hier zijn laatste bijdrage over de behanndeling van HLBTI's in Egypte.

GayVideo | Perfecte dag homostel

| klik hier voor een grotere versie van deze video

GaySite.nl Onderzoek

Zou je willen dat je besneden was?

Ik ben onbesneden en zou besneden willen zijn

Ik ben besneden en tevreden

Ik ben besneden en zou onbesneden willen zijn

Ik ben onbesneden en tevreden

GaySite.nl | E-Zine

Abonneer je nu op het GaySite.nl E-Zine. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

     inschrijven    uitschrijven